Sunday, May 16, 2010

vdeo hari guru



sori ye kalo ad kekurangan kat video ni..n sori sgt2 la pd yg x de gmbr..dan juga sori jgk kalo ad yg tersalah cption..kalo terlaju video ni pun sori jgk..

Friday, May 7, 2010

Reunion (asilah)

sebenarnya ni masih dalam perancangan...aku pun x tau sangat pasal ni. tapi izah ade cadangkan dan dia volunteer utk uruskan psl reunion thn ni..(x nk ke buat reunion 10 thn agi?)

die ade cdgkan kat pd...port dickson..2 hari 1 malam...izah dah survey n ade aktiviti yg best2..so utk memudahkan kerja izah...aku tulis kat blog batch ni utk tnya pendapat korg sume..korg nk ke x nk?..duit tu maybe 100 kot...or less or more...tu ak x tau...tp rsenye less ...erm..pe lagi nk tulis?..

maybe nk buat dlm bulan 8 (b4 puasa)...then kalau major setuju kira jadi...tp kalau major x setuju kira x jadi la...(sapa nk buat reunion kalau takat 3 org je kan)...so tu je la..thats all..salam sume..