Sunday, August 22, 2010

reunion iftar


Salam disebabkan donat nk sgt jmpe kite semua lalu beliau mengusik aku untuk membuat event iftar ni. Jadi bagi sesiapa yang free boleh la menghulurkan masa untuk bersama2 ketemu kembali(xpayah aa nk jmpe 10 taun ag) jadi tolong2 la bagitahu kat kawan2 yang x tahu or yang xde facebook.jmpot la dtg. kalau lebih 25 org mmg nk dtg kita wat,kalau 24 dan ke bawah,bukak pose dekat rumah masing2 je lah. Jadi 28ogos/ 4sept tarikh yang dicadangkan. Sila lah berbincang dgn segera sementara mase ade ni,baiklah Selamat berpuasa! Ramadhan Kareem =]