Thursday, January 6, 2011

Sejarah Yang Hilang

Sesiapa yg bace blog ni , aku bhasrat utk buat entry ttg asal-usul nama2 paggilan yg aku rase tak semua org tahu melainkan sstgh je

Antara name yg mndpt perhatian aku ialah Jena , Monek , Damn , Donut , Pokle , Om ni aku rase name pggilan yg bermisteri dan perlu dirungkaikan,

Name panggilan laen2 aku rase org tau kot contoh:-
  1. Pendang-sbb asl sane
  2. Kam & Jam-sudah jelas
  3. Ubi ,cabe dll.-x termasuk dlm list
Name pompuan aku rase semua normal takde yg bermisteri sgt.Kpd sesiape yg tau kisah sebenar bolela buat entry kalau rajin dan cite2 zaman2 jahiliyyah seperti gunting cacak kepala juge boleh disertakan.

Aku rase nk buat bnde ni pon psl blog ni dah x de update2 aku cube carik topik utk ditulis dsbbkn kesemua tah bape puluh org batch kite dah ketandusan idea mgkin kerana masing2 sibuk blaja.

Pesanan ringkas:perbetulkan ape niat korg belajar

No comments:

Post a Comment