Tuesday, January 11, 2011

Tolong Doakan Kami

Salam, first tyme aku ber post kat blog ni, jangan risau, post pendek jer, memandangkan minggu hadapan, kebanyakan pelajar2 perubatan di seluruh Mesir ini iaitu di Universiti Kaherah, Ain Shams, Al-Azhar,Mansoura, Zagazig akan menghadapi Peperiksaan Pertengahan Tahun, jadi aku di sini yang xberape hebat ingin memohon seribu kemaafan jika kami semua telah melakukan kesilapan dan mohon doa antum semua supaya peperiksaan yang bakal kami tempuhi akan dipermudahkan oleh Allah SWT.

Bagi muhafazah Tanta pulak, exam mereka akan bermula selepas cuti winter iaitu 13 Februari 2011, so mohon doakan la ye, bagi muhafazah Iskandariah, aku xpasti sebab sistem dorang laen cket berbanding kami semua, tapi ape2 pon doakan la jugak.

Bagi negara2 laen, aku xtau, korang tanye sendiri dan bagi semua kat rakan2 di Malaysia, jgn risau, doa kami sentiasa mengiringi kalian sume, insyaAllah, wassalam.


Yang Benar,
Sdr. Mohamad Faris Bin Md Noh
Pelajar Perubatan Basyari Tahun 2
Universiti Kaherah, Mesir.




1 comment:

  1. gud luck sume!!..moga Allah permudahkan urusan kalian!..ameen~ =)

    ReplyDelete